Vi klarte det, 200 000 dollar i boks!

Vi klarte det, 200 000 dollar i boks!

Vi er litt sene med oppdateringen om at crowdfundingkampanjen gikk gjennom. Grunnen til det er at vi måtte la opplevelsen og intrykkene synke litt inn først. Nå som vi har fått summet oss er vi utrolig glade og lettet. YES, vi klarte det!

Tirsdag morgen 4. november kl.08.00 gikk kampanjen igjennom med en time igjen til fristen gikk ut. Da hadde vi klart å samle inn 200 000 dollar i løpet av 60 dager. Noe vi er stolte av siden Future Home er en liten gründerbedrift uten et stort markedsføring- og salgsapparat. På tross av dette har vi gjennomført den største crowdfundingkampanjen i Norge til dags dato (sett bort fra spill og filmer).

Vi er glade for at stressende og søvnløse netter med å tenke på en deadline er forbi, i det minste på kort sikt. Likevel ser vi det positive med å ha et mål som tvang oss til å jobbe hardt for å komme i mål. I starten trodde vi det bare var å legge ut film og info på crowdfundingsiden og se at ordrene tikket inn. Så enkelt var det derimot ikke å gå fra et “garasjeprosjekt” til å selge smarthus på markedet. Med et komplisert produkt som folk ikke kjenner så godt til, måtte vi endre framgangsmåte. Vi skiftet derfor fokus og fokuserte på direktesalg og demonstrasjoner på hvordan Future Home fungerer. Med stand på ulike steder i Stavanger og stand på BoligForum en uke før fristen gikk ut, fikk vi møte masse folk og responsen var enorm. Så siste uken ble det gledelig travel og kontakter vi fikk der sørget for at kampanjen gikk igjennom rett før fristen gikk ut.

DCIM100GOPRO

Vi føler derimot ikke at vi er i mål enda, nå må vi levere på den tilliten supporterne og støttespillerne våre har gitt oss. Framover vil vi derfor jobbe hardt med å få satt alle forhåndsbestillingene i produksjon og begynne å levere Future Home fra og med januar 2015.

Til slutt vil vi bare takke til alle som har støttet oss og hjulpet oss i mål med kampanjen. Alt fra deling i sosiale medier og jungeltelegrafen til familie og bekjente har hjulpet oss til å nå flere mennesker og få ut budskapet vårt. Som liten bedrift er vi avhengig av at vi har noen som heier oss fram i løypa. Så en stor takk til akkurat deg!