Vi henter 10 millioner til satsingen vår på smarthus!

Vi henter 10 millioner til satsingen vår på smarthus!

Vi er utrolig glade for å meddele at vi har hentet 10 millioner kr og fått med IKM Invest med på laget. IKM Invest investerer sammen med styremedlemmer, gründerne, ansatte og investorer som er blitt med på et tidligere stadium til en verdsettelse av Future Home til 50 millioner kr.

Vi føler IKM Invest sammen med de nye investorene Erik Ålgård og Christian Rokseth er solide partnere. De har samme instilling og syn på hvordan vi skal klare å nå målene våre. Vi ser veldig fram til å få med nytt styremedlem Martin Svangtun fra IKM Invest, som vil tiltre det dyktige styret vi alt har på plass.

Crowdfundingen viste at vår tilnærming til smarthus med fokus med å gjøre ting enkelt og brukervennlig til en rimelig pris hadde noe for seg. Crowdfundingen fikk oss skikkelig i gang, men denne finansieringen vil muligjøre følgende ting framover:

  • Utvikle smarthustjenestene våre til å bli enda smartere og med støtte for flere tilknyttede smarte enheter.
  • Bringe oss nærmere visjonen om å tilby smarthus for alle, ikke bare for de spesielt interesserte.
  • Tilknytte oss de mest talentfulle hodene – de som er ute etter å forandre verden slik som oss.

Finansieringen sørger for at vi nå kan ha fullt fokus på de ovennevnte punktene, og vi er utrolig takknemlige for at vi nå har muligheten til å gjøre det. Godt gjort er bedre enn godt sagt, og det gjenstår fortsatt mye arbeid for å nå målene våre. Vi skal fortsatt jobbe med den samme innstillingen som har brakt oss hit, i håp om å komme enda lengre. Tiden vil vise om vi får det til, alt vi kan gjøre er å trø på videre.

På tide å komme seg tilbake til arbeidet!