Smart Hub’en til CE-godkjenning

Smart Hub’en til CE-godkjenning

Arbeidet med den nye Smart Hub’en går raskt fremover, men ikke så raskt som planlagt. Vi sa at vi ønsket å levere den i oktober, men beklageligvis må dette utsettes. Smart Hub’en er i disse dager inne til CE-sertifisering og er nettopp ferdig med pre-sertifisering.

Vi jobber knallhardt for å ferdigstille Smart Hub’en så fort som mulig, og har derfor ikke fastsatt en ny dato for når den er klar. Det er ikke til å legge skjul på at vi har bommet grovt på lanseringsdato og det beklager vi sterkt. Framover vil vi stå på for å få den ferdig, samtidig som vi ikke reduserer våre kvalitetskrav. Utvikling av elektroniske enheter er et viktig, men vanskelig fagfelt og vi vil gjøre dette skikkelig og grundig. Vi ønsker ikke å sende ut et middelmådig produkt, -Smart Hub’en skal være rå!

I påvente av den nye Smart Hub’en så er det fortsatt mulig å få levert smarthus med den nåværende Smart Hub’en vår. Vi leverer smarthus fortløpende og bytter til den nye Smart Hub’en når den kommer. Alle kunder som ønsker det, vil da få byttet denne gratis. Det er også mulig å forhåndsbestille den nye Smart Hub’en.

ID Lock

Den nye Smart Hub’en vil som nevnt tidligere ha støtte for blant annet Z-wave, noe som betyr at du kan styre en rekke flere produkter fra Future Home sin app, deriblant den elektroniske låsen ID-Lock og den elektroniske termostaten Multireg. Her kommer det også mange flere produkter etter hvert som vi får lagt de til Future Home sitt system. Dette jobber vi med parallelt mens vi ferdigstiller Smart Hub’en, slik at antall smarte enheter som vi støtter øker fortløpende. Så fort den nye Smart Hub’en er klar vil vi lansere den sammen med masse nye spennende features, så følg med!