Statusoppdatering – Smart Hub

Statusoppdatering – Smart Hub

Da var det på god tid med en statusoppdatering om vår kommende sentralenhet, kalt Smart Hub. Smart Hub’en er hjernen i Future Home, og den knytter sammen alt som gjør huset ditt smart. Etter å ha jobbet utrettelig med utvikling i mange måneder nå, har vi endelig kommet til siste steg med prototypen. Det som gjenstår nå er nødvendig sertifisering og produksjon.

Smart Hub - Cube 1.0 Proto

Den nye Smart Hub’en kommer med helt nytt operativsystem, og er fullspekket med funksjoner som enkelt WiFi oppsett, raskere minne, Z-Wave radio samt at den er klartgjort for installasjon på steder uten internett.

Selv om prosjektet har tatt litt lengre tid enn planlagt, har det aldri vært snakk om å ta snarveier. Smart Hub’en skal kunne fungere uavbrutt i folks hjem i årevis, og da er det viktig at ting blir gjort skikkelig. Vi har jobbet tett sammen daglig, -av og til natt, for å lage en maskin og en programvare som er designet perfekt for hverandre. Det er kun slik vi kan gjøre smarthus innholdsrik med flere ulike funksjoner, ved å ha en bunnsolid sentralenhet som Smart Hub’en som grunnmur for det hele.

Litt mer detaljer om Smart Huben kan du også lese i denne tidligere bloggposten.

Vi håper å ha klar Smart Hub’en i oktober, i mellomtiden leverer vi den nåværende sentralenheten vår. Så det er fortsatt fullt mulig å bestille Future Home og oppgradere til den nye Smart Hub’en når den kommer, eller forhåndsbestille den allerede nå.

Så snart vi lanserer den nye Smart Hub’en vil det også bli lagt til støtte for en hel rekke spennende Z-Wave produkter. Dette vil gi et enda større utvalg av smarte enheter som kan styres med Future Home!

Z-Wave - Assorted Products