«Kontroller kontoret vårt»

«Kontroller kontoret vårt»

En 60 dagers periode som forsøkskaniner går mot slutten. Vi kan konkludere med at gjentatte omganger med en vilkårlig person som styrer omgivelsene våre har påvirkning på konsentrasjonen!

Som et ledd i markedsføringen av Future Home og folkefinansieringen, og produktet vi leverer, har vi latt besøkende på siden vår fått lov til å styre kontoret vårt. Dette har omfattet å skru av og på lys, kaffetrakter og blendingsgardiner. Helt i starten hadde vi også lagt inn en “chaos mode” som omfattet strobelys, men den ble så distraherende at vi tok den ned etter kort tid. Du kan se hvorfor under.

Vi har nå kommet i mål med kampanjen. Vi har fått inn de 200 000 dollarene vi hadde som mål og fått ut budskapet til Future Home ut til mange. Vi har hatt godt over tusen unike besøkende som har tatt kontroll over kontoret vårt. De har vært fra mange ulike steder i verden. Vi kunne spasere inn på kontoret en morgen og se at Kim fra Korea var bak spakene. Hvor han hadde fått vite om vårt lille selskap og stunt kunne ikke vi forstå. Han så i alle fall ut som han koste seg ut ifra hvor mye han var inne. Det er også spesielt å se hvor fort ting sprer seg via sosiale medier og internett og plutselig har vi flere ulike brukere fra Sør-Europa inne samtidig.

Nå planlegger vi nye måter å vise produktet vårt på. Vi vil derfor ta ned liveoverføringen og muligheten til å styre kontoret snart. Vi håper at det har vært gøy for de som har vært innom på besøk og at våre prøvelser under de verste stormene av brukere har vært underholdende. For de som vil ta en siste titt er det bare å trykke her.

We´ll be back!