Første utsending unnagjort!

Første utsending unnagjort!

Vi har nå fått levert ut smarthuspakker til alle de kundene som ønsket å få utlevert pakken med den nåværende versjonen av Smart Hub’en. En av disse kundene var Jernia Hundvåg, som ønsket å selge Future Home i butikk.

Det var en dag med spente nerver, men lansering i butikk gikk over all forventning. Du kan lese mer om lanseringen på Jernia Hundvåg i NRK sitt innslag her. Vi installerte også Future Home i butikken til Jernia, for å forenkle stengerutinene, samt gi de mulighet til å kjøre en stilig demo for sine kunder:

Det er utrolig kjekt å høre alle de hyggelige tilbakemeldingene fra de første kundene våre, som forteller at Future Home er veldig enkelt å montere, overraskende hurtig lokalt og eksternt, og veldig stabilt.

Mange av disse kundene har engasjert seg å sender oss jevnlig idéer om funksjoner eller endringer vi bør tenke på. Dette setter vi veldig stor pris på! Med dette i tankene tenkte jeg å liste opp prosjektene vi jobber med frem til den offisielle lanseringen med ny Smart Hub i juli:

  • Mulighet til å lage egne Moduser
  • Mulighet til å lage egne Triggers
  • Mulighet til å lage egne Notifications
  • Offline support
  • Oversikt over sensor historikk (Statistikk)
  • Mulighet til å benytte mobil Geolocation i Triggers

Screen Shot 2014-12-14 at 15.55.52
Parallelt med disse prosjektene jobber vi med å legge til støtte for en del mer produkter, blant annet et par Z-Wave produkter. Vår kundehjelpside, support.futurehome.no vil kontinuerlig oppdateres med info angående støttede produkter, og produkter som kommer i nær framtid.

Takk til alle crowdfunding supporterne våre, og alle som er med å heier oss frem. Dette ville ikke vært mulig uten dere!