BoligForum 2014

BoligForum 2014

 

Tiden vi hadde ventet på var endelig her. Utdeling av gratisbilletter, oppheng av plakater og stand på Madla Amfi i tiden før skulle gi resultater i form av masse folk på Boligforum. Spørsmålet var bare om det ville komme mange på besøk på standen vår?

Med fristelser som kaffe, hjemmelagede muffins og kjekke gründere var det bare å spørre de boliginteresserte om de hadde lyst til å se noe tøft og vise hvordan de kunne styre kontoret vårt. Da kom praten lett i gang og vi fikk vist hva vi holdt på med.

Vi hadde stand i et lite bortgjemt hjørne hvor vi demonstrerte “kontroller kontoret vårt” på en storskjerm. Da kunne vi i sanntid vise hvor rask Future Home er og hvor lett det er å bruke ved å la kunder styre kontoret vårt. I tillegg viste vi frem en rekke smarthusfunksjoner på selve standen, som blant annet lysstyring, slik at vi kunne vise hvordan de trådløse og batteriløse bryterne fungerte. Mange trodde også at det måtte være plagsomt at folk styrer kontoret hele tiden, men det er sånn vi som liten gründerbedrift får verdifull markedsføring, så det går helt fint.
Tidligere har vi hørt noe skepsis om smarthus og at noen synes det er latskap. Nå trengte vi stort sett ikke forklare fordelene siden de aller fleste ser nytteverdien ved å ha kontroll på huset fra smarttelefonen, og den energibesparende effekten det medfører ved å ha tidsinnstillinger på strømforbruket. Mange ble også overrasket over at de kan spare penger på el-installasjon og kabeltrekking ved bygging av nye hus ved å installere et smarthus.

15642346272_d1bfac176f_o

Erik fikk seg også litt av en overraskelse da han fant ut at han hadde prøvd å selge til sjefen for Lyse sin smarthussatsing, Jan Holm. Da Jan fortalte hvem han var ble det en god diskusjon om smarthus, men i all hurlumheien glemte vi å spørre om han var interessert i et smarthus fra Future Home. Det var jo tross alt det vi var der for.

Før helga hadde vi trykket opp 400 brosjyrer og masse visittkort og trodde det skulle holde i massevis, men tidlig på søndagen var vi gått tom. Vi hadde ikke trodd at responsen skulle bli så bra og vi har nå fått inn en rekke forhåndsbestillinger. Det blir nok å gjøre framover, men det er bare gøy. Selv om vi har solgt en del er det fortsatt ikke for sent å forhåndsbestille Future Home og bli med oss inn i fremtiden.