Futurehome fyller 5 år

Futurehome fyller 5 år

Kanskje du nettop har begynt reisen inn i smarthusverden med en startpakke eller bestilt smarthus ferdig installert fra Futurehome med alt fra lysstyring til varmestyring, garasjeporter og smarte dørlåser. Kanskje har du vært med fra starten og var en av de første brukerne av Smarthuben fra Futurehome appen.

Nå er vi 6 349 brukere på Futurehome appen, fordelt på 1512 smarte hjem og kontorer, og flere skal vi bli.

Uansett hvor du er i smarthusreisen din så setter vi veldig pris på deg som Futurehome bruker og futurist. Vi ønsker alle tilbakemeldinger velkomne, slik at vi kan gjøre din smarthusopplevelse enda bedre de neste 5 årene også.

Har du spørsmål til oss kan du gjerne sende en melding på Facebooksiden vår, om du har lyst til å gi oss forslag til forbedringer kan du trykke her og om du vil gratulerer oss med dagen på Facebook også så blir vi veldig takknemlige for det.

Vi gleder oss til å se hva de neste 5 årene bringer og jobber hver dag for å oppnå visjonen vår om at smarthusløsninger skal bli allemannseie.

Her kan du lese 5 utvalgte milepæler de siste 5 årene:

Oktober 2013: Vår aller første kunde, Ella på 90 år.

Her ønsket vi å vise at smarthus kan være for alle, selv 90-åringer om det legges til rette for det. I tillegg er det stas at vår første kunde ikke var den typiske smarthusbrukeren folk forventet i 2013.

September 2014: 40 dager med kaos, se video og reportasjen fra da vi lot folk fra hele verden styre kontoret vårt:

November 2014: Norgesrekord i crowdfunding med 1,2 millioner i forhåndssolgt smarthusløsninger. Det var hardere enn vi trodde, men vi kom i mål og Futurehome fikk en kickstart.

August 2016: Hvorfor kan en ikke bestille smarthus med installasjon over nett?

For å gjøre smarthus til allemannseie så må det gjøres enklere. Ved å bestille via Smarthusveilederen vår, som guider deg igjennom så kan en bestille smarthus etter eget investeringsbehov og med installasjon av en sertifisert Futurehome elektriker.

Oktober 2017: Vi spår en 200-dobling av smarthus.

En ting er i hvert fall sikkert, hårete mål trenger vi hjelp til å nå fra dere.

I tillegg er vi selvsagt stolte over samarbeidene vi har med Gilje, Tibber, Tribe og alle våre elektrikerpartnere og alle de ulike oppdateringene vi har gjort.

 

Hilsen, Futurehome teamet