Futurehome Favorittøyeblikk – Smarthus til bestemor

Futurehome Favorittøyeblikk – Smarthus til bestemor

Futurehome fyller 5 år denne uken og med det så ønsker vi å dele våre favorittøyeblikk og høre om dine.

Sigbjørn Groven, medgründer og market director i Futurehome deler sitt favoritt øyeblikk med Futurehome de siste 5 årene.

Sigbjørn sitt favorittøyeblikk med Futurehome var med bestemoren sin i 2013, dagen etter 90 års bursdagen hennes. Da fikk hun installert Futurehome smarthus som første kunde. Det hun spurte om aller først var hvor mye det kostet med en slik løsning, hvor hun kunne styre lysene rett fra iPaden, uten å bruke fysiske brytere.

Tidligere ville dette kostet over 100.000 kroner, men med smarthus fra Futurehome så kan du installere smarte lys og styre de rett fra smarttelefonen din for mindre enn 15.000 kroner.

I Futurehome jobber vi for at smarthus skal bli allemannseie og ikke bare noe for de med for mye penger eller spesielt interesserte.

Våre kunder består av folk i alle aldere, noen er som bestemoren til Sigbjørn, andre er unge og har nettop kjøpt sitt første bosted også har vi de som ønsket seg smart lysstyring og som utvidet til varmestyring senere.

Det vi lever av er brukervennlighet og god service til kundene våre. Med smarthus fra Futurehome skal du slippe å programmere selv og slite lenge med å sette opp systemet. Å sette opp smarthubben for første gang gjør du i tre enkle steg. Du setter inn strømkabelen, kobler smarthubben til routeren din og finner smarthubben i Futurehome appen. Når Futurehome appen på smarttelefonen og smarthubben din er på samme nettverk, vil den koble seg til automatisk.

Med smarthusveilederen vår kan du for «bygge» ditt eget smarthus, ved å kryss av for hvilket rom du ønsker å gjøre smart og hvilke apparater i rommet du vil styre fra smarttelefonen din. Dersom du ikke har prøvd smarthusveilederen, så anbefaler vi at du tar en tur innom www.smarthusveilederen.no.

Har du noen favoritt øyeblikk med Futurehome?

Da håper vi du vil dele det med oss på Facebook eller Instagram og «tagge» oss i et innlegg med øyeblikket ditt.