Produktlansering – Fibaro Røykvarsler

Smart røykvarsler fra fibaro

Produktlansering – Fibaro Røykvarsler

Brannfare er en av de største risikoene vi har i hjemmet. Med en smart røykvarsler kan man enkelt forhindre eller begrense mange ulykker. Vi er derfor stolte av å kunne presentere Fibaro sin nye røykvarsler, Fibaro Smoke Sensor FGSD-002, i vårt produktsortiment.

Oppdagelse av røyk eller temperaturendringer
Dersom Fibaro røykvarsler oppdager røyk eller større temperatur endringer vil signalisering skje via en innebygd sirene og blinkende LED lys. Den optiske varsleren er i stand til å detektere brann på et tidlig stadie, ofte før flammene bryter ut og temperaturen stiger. Med Futurehome koblet opp vil røykvarsleren samtidig sende varslinger til Futurehome appen. Her får du også oppgitt i hvilket rom det er oppdaget røyk.

Røykvarsleren har innebygd temperaturmåler som gjør at enheten kan både varsle ved høy temperatur men også ta del i varmestyringen i rommet. Røykvarsleren er en batteri forsynt enhet designet for å monteres på vegg eller tak på et egnet sted for røyk deteksjon.

 

Fibaro røykvarsler

 

Markedets peneste røykvarsler?
Foruten om dette er Fibaro Smoke Sensor markedets kanskje peneste røykvarsler, på størrelse med en snusboks. Sensoren er designet for å benyttes i mindre rom under normale forhold fri for støv, røyk, damp eller andre partikler i luften.

Det perfekte supplement
Røykvarsleren tilfredstiller ikke krav gitt av bygningsforskriften (Tek10) da den ikke kan forsynes med ekstern strømforsyning med batteri som backup. Av den grunn er røykvarsleren til Fibaro et perfekt supplement for ekstra varslere i hjemmet foruten det som kreves som minimum gitt av Tek10. Her kan du for eksempel bruke en av våre Popp røykvarsler i hver etasje i boligen, med supplement fra Fibaro røykvarsler på alle rom man måtte ha behov for i tillegg.

Fibaro røykvarsler er å finne i vår nettbutikk fra og med i dag.