Bygg reis deg 2017

Bygg reis deg 2017

Bygg Reis Deg er over for denne gang etter fire innholdsrike dager på Norges Varemesse i Lillestrøm. Her har hele byggenæringen samlet seg rundt tematikken digitalisering, urbanisering og bærekraft.

Enormt med pågang

Hele 42.535 besøkende var innom messen fra 18.-21 oktober og innimellom føltes det ut som om samtlige besøkte vår stand. Det var stor interesse for Futurehome, ikke bare på vår stand oss men også hos våre partnere og deres stand.

Futurehome viste stolt frem nyheter under messen som snart gjøres tilgjengelig for alle våre kunder. Sammen med oss hadde vi med oss partnere og produkter slik som Zaptec, Get, Gilje, Nordan, Kardia, Sensative og Ikea.

Futurehome lanserer snart støtte for Ikea Trådfri

Under messen fikk kundene se hva de har i vente litt senere i år. Som flere av dere kanskje har fått med dere har Ikea nå lansert sin egen serie med oppkoblet belysning. Med så god belysning til en så rimelig kost er dette noe som selvfølgelig må kunne betjenes med Futurehome. Du trenger Ikea sin gateway og Ikea sine lys for å kunne integrere disse i Futurehome systemet.

Gilje Dører og vinduer lanserer Gilje Sense, 100% kontroll!

Smarte vinduer og balkongdører fra Gilje

 

 

 

 

 

 

Sammen med Gilje, Futurehome og Sensative har vi utviklet et unikt produkt som nå lar deg monitorere ikke bare om vinduet er åpent eller lukket men også om håndtaket er sikret eller usikret. Du kan sette vinduet i luftestilling og lukke håndtaket så vil du se at det er sikret, står håndtaket oppe kan man se at vinduet slettes ikke er låst.

I tillegg til vrider på vindu kan man også med Gilje sense monitorere om terrassedørlås er låst eller ulåst.

Giljes spesialutviklede vrider kommuniserer med sensoren i karmen og gir deg beskjed om vinduet eller døren er forsvarlig lukket eller ikke. I appen ser du til enhver tid status på alle produktene med Gilje Sense.

Les mer om dette fantastiske produktet på Gilje sine nettsider.

Kardia lanserer Kardia Smart

Kardia leverer totaltekniske rom for nybygg som inneholder alle nødvendig funksjoner som ventilasjon, varmtvannstank, komplett vanndistribusjon, el-skap, og sentralstøvsuger.  Futurehome og Kardia har jobbet sammen for å integrere ventilasjon og andre sikkerhetsprodukter slik som vannstopp og brann i teknisk anlegg til en total løsning. Gjennom Futurehome systemet kan man betjene ventilasjon og lignende slik at man følger husstandens rutiner.

Les mer om Kardia på Kardia Smart.

Nyhet i nettbutikken! Aeotec LED Stripe

Kle hjemmet ditt i millioner av farger. Med Aeotec LED Strip kan du bestemme akkurat hvilken stemning du ønsker tilføre et rom. Her kan du velge blant millioner av farge kombinasjoner eller nyanser av hvit. 

Aeotec RGB Strip