Luke #2 Hvordan er det å ha et smarthus?

Luke #2 Hvordan er det å ha et smarthus?

Mange lurer på hvordan det er å ha et smarthus og hva det kan gjøre for de i hverdagen, og det kan være vanskelig å se det for seg før en har opplevd det selv.

Den beste sammenligningen er gjerne smarttelefon og dens inntog i våre liv. Før du hadde en smarttelefon, så visste du ikke hvor befriende det var å alltid ha all informasjon enkelt tilgjengelig hvor enn du måtte befinne deg. Den samme følelsen kan også sies å gjelde for smarthus.

Før du har kjent på følelsen så er det vanskelig å se for deg hvordan smarthus vil påvirke hverdagen din.

Det er ganske befriende å vite at du vil få varsel om noe skjer i boligen som brann, vannlekkasje eller innbrudd, samt det å slippe å bekymre seg over du har husket å låse døra. I tillegg til en rekke andre ting som for eksempel automatisk tidsstyring av belysning og oppvarming, slik at du kan redusere strømutgiftene og spare miljøet.

For at flere skal få se nærmere hva smarthus er og hva det kan gjøre for dem, så vil vi ha åpent kontor kl.11 til kl.15 i Stavanger og Oslo hver lørdag i desember før julaften. Dette er en god anledning om du har noen spørsmål, vil se en demonstrasjon eller trenger hjelp til å komme i gang med ditt smarthus. Vi stiller med gløgg, pepperkaker og du kan selvfølgelig teste Futurehome.

Om du ikke har anledning til å besøke oss, så kan du alltids sende oss en e-mail om du lurer på noe. Har du allerede et Futurehome er også selvfølgelig mulig å komme innom og slå av en prat.

I morgen er første dagen med åpent kontor, vi gleder oss!

PS. Om du ikke allerede har registrert deg på julekalenderen, så kan du gjøre det under. Du er da med i trekningen av smarthusløsninger til en verdi på 20 000kr. 

Vi holder til på følgende adresser: