5 gode grunner til å tenke «Automasjon» når du pusser opp

5 gode grunner til å tenke «Automasjon» når du pusser opp

Dersom du er litt som oss, så ønsker du også en enklere hverdag med mindre å tenke på. Med smarthus fra Futurehome kan du automatisere alt fra lys og varmestyring til røykvarsling og dørlåser. Når du skal pusse opp et eller flere rom i huset, så lønner det seg å tenke smart.

Her er 5 gode grunner for å tenke «automasjon»

Automatisering trenger ikke koste flesk

Med smarte løsninger  fra Futurehome så koster det ikke flesk. Tidligere måtte man ut med flere hundre tusen for å installere helt enkle løsninger og i tillegg så snakket nesten ingen av apparatene med hverandre. Med en Smarthub fra Futurehome så kan du koble nesten alle smartenhetene dine til Smarthubben og styre de fra Futurehome appen på smarttelefonen din. 

Lyst til å se hvor mye smarthus du får for 20.000 kroner? Sjekk smarthusveilederen.no

Automatisering gjør livet lettere

Med smart lys og varmestyring, smarte dørlåser og bevegelsessensorer så blir alt litt lettere. Du trenger ikke tenke på varmen i huset, den reguleres automatisk etter dine ønsker og preferanser. Dette forhåndsinnstiller du direkte i Futurehome-appen på smarttelefonen din. Når du reiser hjem fra jobb for eksempel, så skrur varmen i stua seg på. Når du forlater et rom kan lyset skru seg av. Når du reiser på ferie kan du trykke på “ferie” på modusbryteren ved ytterdøra og huset går i «dvale» til du kommer hjem.

Automatisering er miljøvennlig

Med all den kontrollen i punkt to, så vil du bruke mye mindre strøm, som gjør at du får et mer energieffektivt hjem, det er bra for miljøet. Og en liten hemmelighet som ikke alle vet enda er at du får støtte fra ENOVA når du installerer varmestyring i 3 soner eller mer i hjemme ditt. Maks støtte er 4.000 kroner. Det betyr at du kan kjøpe smarthus for 20.000 kroner, få tilbakebetalt 4.000 kroner og totalkostnaden din blir bare 16.000 kroner.
Du kan lese mer om ordningen her: Enova.no/varmestyring

Automatisering sparer penger

Ikke nok med at en investering i smarthus fra Futurehome gir deg 4.000 kroner i støtte fra ENOVA, du kommer også til å bruke mindre strøm, som betyr en lavere strømregning.

Automatisering er fremtiden

Automasjon er fremtiden, ikke bare på arbeidsplassen, men også hjemme. Når du pusser opp er det for å øke din egen livsglede og gi hjemmet ditt et standardløft. Med smarte løsninger fra Futurehome tar du hjemmet ditt inn i fremtiden. Innen 2020 er det spådd at det vil være 50 milliarder oppkoblede gjenstander i verden og mer enn 500 smarte enheter i hvert hjem. Hvor mange har du?

 

Om du ikke har kommet i gang med smarte løsninger enda, så har vi en liten godbit til deg. Det første du bør gjøre er å melde deg på nyhetsbrevet vårt, hvor du får lære alt om smarthus og fremtiden. Vi sender deg også en liten smarthusguide hvor du får vite:

  • Hvorfor du bør tenke smart
  • Hvilke funksjoner du bør skaffe til ditt smarthus
  • Tips & triks og andres erfaringer med Futurehome
  • Hvordan du kommer i gang

Følg denne lenken for å laste ned guiden: https://futurehome.no/smarthusguiden/