Med Futurehome sin App kan du kontrollere de smarte enhetene dine med et enkelt trykk, automatisere hjemmet basert på dine ønsker og  få kritiske alarmer om hva som foregår hjemme. Last ned gratis på:

DASHBOARD

Full oversikt og kontroll av hjemmet.

MODUSER OG SNARVEIER

Lag snarveier slik at du kan kontrollere ting slik du selv ønsker.

ALARMER

Legg til alarmer slik at du får beskjed om kritiske hendelser i hjemmet som f.eks. innbrudd.

Android og iOS App

STATISTIKK

Se hvor mye strøm du bruker over tid.

BRUKERE

Gi familie og venner tilgang til relevante deler av huset.

TRIGGERE

Lag egne triggers som skrur på lys hvis det er bevegelse, justerer temperaturen dersom en dør blir åpnet, o.l.

LOGG

Full kontroll på hva hvem som gjør hva i hjemmet.

TIDSSTYRINGER

Lag tidsstyringer for når du ønsker at lys skal gå av, varme settes på, osv.

OPPDATERINGER

Vi jobber konstant med å forbedre produktene vi leverer og legger stadig til nye smarte enheter. Kommende oppdateringer vil bli gjort tilgjengelige for alle kunder.

Lysstyring

Betjen lysene dine på en enkel og oversiktlig måte. Automatiser belysningen basert på bevegelse, lysene går automatisk til perfekt styrke i forhold til om det er dag eller natt.

Dersom du forlater huset, går å legger deg eller reiser på ferie kan alle lysene skrus av med ett enkelt tastetrykk.

Energiforbruk

De fleste enhetene som benyttes i Futurehome har innebygd effektmåling som måler strømforbruket på det som betjenes, på denne måten vil man ha full kontroll på energiforbruket i hjemmet. Her vil du enkelt kunne se hvor mye energi du bruker på lys, klima og apparater.

Du vil kunne se totalforbruk for øyeblikket og estimat på hvor mye det koster deg. Oversikten indikerer også hvordan forbruket ditt er i dag i forhold til de andre dagene i måneden.

Klimakontroll

Automatisk justering av temperatur for optimal komfort og energisparing. Senk temperaturen automatisk i rommet dersom en dør eller et vindu står åpent og la boligens klima justeres basert på om du er hjemme, borte om det er dag eller natt.

Sikkerhet

Sensorer gir deg beskjed dersom det brenner, oppstår en vannlekkasje eller hvis noen bryter seg inn. Du blir varslet direkte på din smarttelefon om alle viktige hendelser i hjemmet.

Du har samtidig hele tiden full kontroll på dører, vinduer og rom i ditt hjem.

– Er ytterdøren åpen?

– Hvilke vinduer er åpne?

Apparater

Glemte du å skru av kaffetrakteren?

Ingen problem, skru den av rett fra appen fra hvor enn du er!

Ved å sjekke strømforbruket i et rom kan man enkelt se om vaskemaskinen er ferdig også.

Moduser og snarveier

Med Futurehome-appen sette du enkelt huset ditt i et modus; hjemme, borte, natt eller ferie. Du bestemmer helt selv hva ditt smarte hjem skal gjøre i hvert enkelt modus. Når du legger deg om kvelden kan du med et tastetrykk skru av all belysning og alle apparater, i tillegg til at døra låser seg.

Du kan også lage egne snarveier. Sett stemningen til filmkvelden eller still inn kjøkkenet til frokosten, kun med et enkelt tastetrykk.

Brukere og steder

Tilgangen til ditt Futurehome kan deles med så mange personer du vil. Som eier av et “sted” kan du fritt invitere andre brukere, og du bestemmer hva de skal ha tilgang til.

Som bruker kan man også ha tilgang til mange steder, det er ikke slik at man må logge ut av appen og inn igjen med en annen bruker. Du velger enkelt fra appen hvilket sted du vil betjene, og du vil også få varsler fra alle stedene du har tilgang til.

Gjør det for meg!

Følg vår veileder som hjelper deg tilpasse ditt smarte hjem. Alle prisene på produktene er inkludert installasjon hjemme hos deg.

Gjør det selv!

Futurehome webshop bilde

Plukk og miks de produktene du trenger og monter de selv. Futurehome gjør det enkelt for hvemsomhelst å gjøre sitt hjem smart.